Arama
Arama Sonuçları
AK Parti'den Baltacı'ya sert tepki!..
AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, TÜGVA ve Ülkü Ocakları'na tahsis edilen bina ve mekanların Kastamonu Belediyesi tarafından tahsislerinin kaldırılması sonrası Belediye Başkanı Hasan Baltacı'ya tepki göstererek; "Birlikte DEM’lendiklerine de aynı uygulama yapılıyor mu?" diye sordu
TÜGVA Kastamonu Temsilcisi'nden sondakika açıklama!
TÜGVA Kastamonu Temsilcisi'nden sondakika açıklama!
Aday adayı mı oluyor?
AK Parti kulislerinde “Hamit Serdar Yılmaz” sesleri…
TÜGVA yaz kampı öğrencileri, Daday'da
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu İl Temsilciliği, 150 öğrencinin katılımıyla Daday Atlı Terapi ve Model Binicilik Merkezi'nde program gerçekleştirdi.
TÜGVA, Kastamonulu kitap kurtlarına İstanbul ve Çanakkale’yi gezdirdi
TÜGVA Kastamonu Şubesi, ‘Kitap Kurtları’ ile 3 günlük İstanbul-Çanakkale gezisi gerçekleştirdi.
Kahrolsun katil İsrail!
İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa’ya düzenlediği baskına Kastamonu’daki sivil toplum kuruluşları da sessiz kalmadı.
‘Kur’an'a hakaret, insanlık suçudur’
Kastamonu’daki sivil toplum kuruluşları, Norveç, İsveç, Danimarka ve Finlandiya gibi ülkelerde Kur’an-ı Kerim yakılması, yırtılması gibi saldırılara karşı ortak bir kınama açıklaması yaptı.
“Kurt yediği ayazı unutmaz”
GMG Kastamonuspor takım kaptanı Faruk Öcal, sosyal medya hesabından Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)’nın tesise yaptığı ziyareti paylaştı. Kaptan Öcal, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, ‘yanınızdayız’ diyerek açıklama yapanlara sitem etti.
TÜGVA’dan tesislere ziyaret
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu şubesi, yaz okulu öğrencileri ile birlikte Kastamonuspor İsmail Dikmenli Tesislerini ziyaret etti.
Prof. Dr. Enbiya Yıldırım Kastamonu’da gençlerle buluştu
Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi ve Ankara İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Enbiya Yıldırım, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu İl Temsilciliği’nin organizasyonu ile liseli ve üniversiteli gençlerle buluştu.
TÜGVA İl Temsilciliğinden Kariyer Söyleyişileri
TÜGVA Kastamonu Üniversite Koordinatörlüğü ve Kastamonu Üniversitesi Yeniler Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen “Kariyer Söyleşileri” programı kapsamında İzmir Katip Celebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Doç. Dr. Mustafa Yayla, Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir’in konuşmacı olarak katıldığı “Gençlerle Baş Başa” adlı konferans GSB Gençlik Merkezinin Salonu’nda gerçekleşti.
'Bunların sadece ağızlarında demokrasi vardır'
AK Parti Milletvekili Metin Çelik, AK Parti İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi'nde muhalefete yüklendi
TÜGVA'nın derdi ne?
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilcisi Selim Önen, CNG Haber'e özel açıklamalarda bulundu
“Bu operasyon, bizi daha da güçlendirecek”
KASTAMONU TÜGVA’DAN İDDİALARA YANIT:
Al sana yurt!
2017 yılında 300 kişilik yurt yapılması planlanan ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan'ın Kastamonu ziyaretlerinde incelemelerde bulunduğu yurt binasında, çalışmalar durdu.